06 533 014 19 info@boekhoudmannetje.nl
Je staat niet alleen! Meld je hier aan
Vanaf €100,- Starter & ZZP

Welkom bij Het Boekhoudmannetje

Het Boekhoudmannetje is in 2010 ontstaan en is opgericht door Marc. Veel ZZP’ers hebben overal hun eigen “mannetje” voor, maar voor hun boekhouding huren ze vaak een dure Boekhouder of Accountant in en betalen ze hier teveel geld voor. Daarnaast wordt nog extra gerekend voor belastingaangiftes en adviezen. De service en bereikbaarheid is vaak ver te zoeken en de taal is hogere wiskunde...

Dit moet toch anders kunnen?

Het Boekhoudmannetje is de oplossing! Speciaal voor Starters, ZZP'ers en kleine MKB bedrijven biedt het Boekhoudmannetje een totaal oplossing waardoor je niet meer over je boekhouding en de daarbij komende verplichtingen hoeft na te denken.

Centraal staat: Eenvoudig – Flexibel – Tijdsbesparend - lage kosten
Klik hier, vraag een gratis kennismakingsgesprek aan of meld je aan voor mijn diensten en uitgebreide service.

Professioneel, gediplomeerd Team met een ondernemers achtergrond

Inmiddels is Het Boekhoudmannetje uitgegroeid tot een enthousiast team van 5 professionals, die elke dag weer de Ondernemer helpt en ontzorgt met de boekhouding en alles daarom heen. Je staat niet alleen!

Wil je meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek neem dan contact op via de contact pagina,                     of 085 016 02 03.

Informatie blad

Download hier Het Boekhoudmannetje informatie blad.

Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php70/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20151012/imagick.so' - libpng16.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory